Friday, June 18, 2010

Ada apa dengan b0wling?

cam poyo jer kan biler nak citer psl bowl.. cm r org lain Xpernah main.. huhu.. nie bukan pasal penah main ke, xpenah main ker.. nie psl pengalaman semasa game tue.. hehe.. cam gempak jer..


nak dijadikan citer, mmg lama dah rancang nak men bowl nie.. tp, der jer r individu2 yg terhangat sangat kat pasaran tue yg asyik cancel kan plan.. potong stim tul r.. huhu..

betul X Badrul Hisham bin Nordin & Mahyuni Izriyanti bt Mahusin?? ahakkss..
nie r wajah dorg yg slalu wat program nie terbatal!!
wakakaka.. mati r klu dorang follow blog nie..



paper pun, mlm tue, per yg dirancang berjalan lancar  sangat mengujakan..
mengujakan ker? hope so.. bluek!!







6 orang pemain sume yang membelasah line 9 & 10 kt Ole-ole Seksyen 18 Shah Alam tue.. even Xhebat sgt cm Zulmazran, Shalin.. tapi, power gak r score kami nie.. tgk jer r score board kat atas tue kalau Xpercaya..hehehe... kami terdiri drpd :
Abg Bad [wah.. abg gitu..],
En. Edz [nk tulis per yer? huhu],
Aroy aka Fox bulan [auu gitu.. motiff?],
Yanti aka Yaya [suker wat 'tiang gol'],
Izfanora [dirahsiakan identiti.. hahahaha]
Eyda [pesaing kuat fox kot.. huhu..]..

ahakss.. tuan blog pendahulu r.. malula sy.. hahahaha.. dan2 jer ltk pic score board nie.. mentang-mentang time nie pendahulu liga.. hahaha..

actually, [speaking london r plak.. kang der plak bdk tesl mrh.. u mrh ker abg edz?? ahakss.. bluek.. ] ktorg main 3 frame.. hebat r sangat.. bukan per.. lama Xjumpa.. tue yang nak mengeratkan ikatan ukhuwah yang lama terpisah.. huhu..

per2 pun, memang happening sangat & tak dapat dilupakan r kegembiraan itu.. love it so much.. mmmuuuaaahh..

+ _ + terima kasih sudi baca entri aku. sila komen dan jemput datang lagi. + _ +

5 comments:

edz said...

wah wah best nyer main bowling... ni baru frame 2, frame tige lagi menggegar pin pin tu hehe... tahniah kepada wakil wakil daerah sekalian, lain kali kiter buat lagi ok?? hehe =P

izfanora said...

wah3.. mentang2 r kat frame 3 yg menggegarkan pin-pin tue en. edz, nk interframe plak kt sni yer.. huhu.. bluek!!

edz said...

pe salahnyer cik adik hehe =P lepas ni kiter recrut lagi ramai wakil wakil daerah yer hehe

izfanora said...

yoler.. kiter xmen dh wakil daerah.. skrg sukma tgh berlangsung.. kiter cari pemain ngri jer k.. hehehe..

Abang Stalker said...

jom date pastu main bowling? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...