Saturday, September 25, 2010

bapak TENSION !

BENGANG GILER!!!!

Kenapa tiba-tiba terasa ada orang masuk ceroboh blog aku nie?? dah dua kali jadi, aku nampak ada blog yang tak follow, tapi tak malu tanpa segan silunya ada terpampang kat entry blog yang aku follow.. geramnyer!!!



Then, bila nak follow blog lain, nama abdul azim mamat mana entah yang mencapap kat situ dengan gambar kartun yang tak berapa nak comel. Sangat bengang kot..


*mood : memang tak lama r hidup aman kau yang kurang ajar wahai penceroboh!!

+ _ + terima kasih sudi baca entri aku. sila komen dan jemput datang lagi. + _ +

7 comments:

.s.o.f.i.a. said...

bapak jer tension???? mak ok??? ke mak tension gak???

he he...........

sabor............... wat repot..... =)

izfanora said...

bapak nie imam.. wali.. mmg otai r klu bapak dh tension.. mak nk tension segan2 skit.. :)

Khuzz said...

Hahhahaaa... tembak je dgn senapang gajah....

izfanora said...

kn jugak tembak.. tp xder lesen r plak.. T _ T

eik`S noName said...

ade gak men ceroboh gini....selam dalam dakwat PEn je...haha
xde org buat lagi...

izfanora said...

hurm.. org xder keje mmg gitu..

Abang Stalker said...

apa ni izfa?x bpe fhm la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...