Saturday, February 12, 2011

CEPAT REMOVE FB

Korang nak ke remove FB korang even korang dah bosan nak muntah dengan propaganda FB yang semakin berleluasa?

Mampus aku kena saman kang dengan encik si owner FB kalau dia baca blog aku. Maaf pak, saja mau ngomong. Ada bocah cilik sudah niruin bapak. Baru 12 tahun kok, sudah hebat. Mirip banget sama FB bapak. Eh, kenapa aku cakap indon nie. Bukan per, ada budak indon dah cipta laman baru.


So, apa lagi? Nak tolong negara seangkatan ker kawan-kawan?

Tapi, dorang suker main laser lah. Hehe..


+ _ + terima kasih sudi baca entri aku. sila komen dan jemput datang lagi. + _ +

8 comments:

Mr. TN_SkY said...

heheh..hebat gile budak tuh..umur belasan tahun tuu =_=

Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

TiMmiE said...

cipta konon..itu meniru namanya.. dah la men laser..hehe

::NelyLeyana:: said...

ape link die...

izfanora said...

nely: http://salingsapa.com/

d_tieah said...

Tapi kan, Indon adalah negara yang suka sangat nak hack akaun owh..
Takmo lah daftar..
Hahaha..

d_tieah said...

neseTapi kan, Indon adalah negara yang suka sangat nak hack akaun owh..
Takmo lah daftar..
Hahaha..

Cik Aien said...

ain dh ade acc kat salingsapa :)

Azree said...

budak tu atau ayah nya yg buat eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...