Friday, July 8, 2011

BERSIH sangat ke?

Apa ke bangang sebenarnya perhimpunan tue? Dulu masa sekolah, cikgu suruh berkumpul kat tapak perhimpunan punyalah liat nak pergi sampai curi-curi ponteng, nyorok dalam toilet bagai sampai pengawas kena susah-susah mencari ke setiap inci bangunan sekolah. Sekarang nie pulak, sibuk sangat nak tunjuk yang ko tue ada kat perhimpunan BERSIH lah bagai.


Kalau nak berhimpun sangat, boleh tak kalau tak susah kan orang lain ?? Nie marah bukan takat sebab jalan jammed ke apa. Tapi, pelik lah. PERLU SANGAT KE ?? Ce citer sikit.


Habislah duit rakyat lagi. Banyak benda nak kena betulkan lagi lepas nie. Kalaulah ada kecemasan time tue, orang sakit jantung ke, nak bersalin ke, tak ke susah.
+ _ + terima kasih sudi baca entri aku. sila komen dan jemput datang lagi. + _ +

9 comments:

Edy Zaidi said...

nasib dah lari 4000KM dari KL pagi tadi..hehe

salemaziz said...

semua nak buat onar..pengguna jln raya jadik mangse

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

huh... nasib baik jauh dari KL.. tgk berita je la esok tgk pe jadi...

izzad b* said...

itulaah, haish, doakan semuanya selamat,amin

Rs Ida said...

semalam punyalah cuak bila fikirkan perhimpunan bersih ni..harap2 xde apa2 yang buruk berlaku.. negara kte kan dah merdeka..

YOUsoF said...

Kalau orang betul² matang dan profesional takkan join benda² membazir dan mengarut macam ni...


Yang paling mengejutkan ada sorang penulis terkenal pun jin perhimpunan tu.. semua pun terkejut, apa sangat yang dia tak luahkan sampai dah tak boleh nak nincang molek²..

alif haris said...

hurmm gua nk jln2 pn jadi mls sbb jammed jln byk roadblock huhuhu

Abang Stalker said...

entri ni pkwe2 je komen..nmpk sgt..retis la dia ni. ;)

Anonymous said...

korang y x cerdik,,xtau pe2 pasal bersih.cbe la pkir knpe pnlis trknal bley trun bersih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...