Monday, July 4, 2011

Betul ke blogger kreatif?

Salam sejahtera semua. Nie entry pendek sebab sat gi pukul 9 ada cerita favourite aku, Juvana. Nak layan cerita tue lah.


So, kat sini aku nak minta idea korang nie. Biasa lah blogger kan kreatif dan inovatif. Ye dak? Hihihi. Mulalah tue masing-masing bangga diri. Dah, jangan buang masa. Baik korang fikir untuk aku apa yang patut aku buat.


Aku nak join satu pertandingan menulis cerpen. Tema yang diberi ialah, "SAYA HIDUP POSITIF. ANDA BILA LAGI?". 


Tolonglah bagi idea. Rangka karangan lah orang kata. Cerita pasal apa yang korang rasa boleh wat juri pilih aku sebagai pemenang utama. Dah tak lama nie tarikh tutup.


+ _ + terima kasih sudi baca entri aku. sila komen dan jemput datang lagi. + _ +

4 comments:

Hati Batu said...

pasal positif apa ni kak? positif baik ka? positif x baik ka?

HIV Positif, positif gak tu..hehe

tapi biasanya positif ni pasal family bhgia kot..hehe

izfanora said...

hahaha.. ko nie dik, mmg betul2 kreatif r.. xterfikir pun akak benda2 tue sume.. hahaha..

Miqa said...

Interesting topics... Ahhh, cerpen eh? Time sekolah dulu sangat rajin menulis cerpen... Sekarang hanya menulis cer-ca-an... Ok, not funny ~

Abang Stalker said...

da tutup belum ni?




sila bgth kt blog abg.senang nk bg idea yg memedihkn hulu hati.hahah ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...