Monday, July 11, 2011

Kawan aku HILANG ?

Hai semua. Sedihnya aku dua hari ni. Kawan aku hilang lah. Aku tak tahu apa problem. Laptop aku yang problem atau masalah blog. Tekanan bila aku tengok kat bahagian kawan aku (tempat korang nak klik untuk follow blog) nie, tak ada. Penat dah aku setting semula 5-6 kali. Mesti korang sedih tak dapat follow blog aku yang comel ni kan?  *Poyonyer kata-kata aku nie.


Adakah korang juga mengalami masalah yang sama? Atau aku sahaja? Sebab, semalam aku blogwalking pun, banyak juga blog yang tak ada benda tue, sampaikan aku terpaksa hold dulu untuk follow blog korang. Apa yang perlu aku buat?




Korang pun boleh tengok sendiri gambar kat atas nie. Kosong je ruang kat situ. Sampaikan aku dah tak tahu sapa yang follow aku dan aku tak dapat nak gi blog korang. Argh !!


+ _ + terima kasih sudi baca entri aku. sila komen dan jemput datang lagi. + _ +

15 comments:

amir aizat said...

sma lah kite,huhu

Kapten Atok said...

browser ko problem kot
cuba try delete history

Heidi Shafiq said...

aku penah sekali dua jd mcm ko.. tp aku biarkan je.. pastu elok plak..

izfanora said...

amir~ mmg ko pun sma.. sbb smlm g blog ko pun, kosong gak kat situ..

kapten atok~ ok, nanti suruh adik tgk.. hihi.. tgk sndiri mmg smpai tahun dpn xtentu betul.. :P

heidi~ dah 2hari nie.. sedih kot.. lama sgt dh tue.. T_T

adan said...

samalah.. kawan sy pun hilang..

izfanora said...

KAWAN sudah kembali dan diupgrade.. :)

aTy _faRed~ said...

samer lar..rasenyer memang ngah problem kot..sbb pergi blog orang lain pon tak de gak..sehari dua ni tak dapat follow sesape..:)

humbleyat said...

kawan hilang?jgn hilangkan sy plak hehe:-P

kawan itu harus sentiasa dekat di hati walaupun hilang di maya :-)

Encik MamaT said...

blospot selalu sangat problem.. mujur aku tak letak menda alah tu... hehe.. rileks la.. coolll

ipa faiza~ said...

smlm mmg follower gadget mmg xde~

sy pon same :(

Nazz@Purple said...

blog craft naz pon jadi cam tu..nape eh..

iPai said...

yup2 .. ramai yang hilang .. tp dengar cita, dah nak elok dah ..

siap cantik lg ..

[sutera kasih] said...

widget follower dh sihat hehe upgrade baru!!

padin said...

ehem,, maybe server masalah.. tu kan 3rd party web.. kadang2 dia xmuncul tu perkara biasalah kawan :D

Abang Stalker said...

next time relax je..



blogger tgh dtg bulan.wahahha ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...