Sunday, July 3, 2011

Sakit lah

Pinggang aku sangat sakit hari ni sebab jatuh semalam main netball. Aku tekanan bila ingat muka budak yang jatuhkan aku nie. Sakit lah. Kenapalah semalam aku terlupa nak lempang dia. Eh, boleh ke macam tue?


Apa yang aku nak buat hari ni selain daripada duduk melepak depan lappy sambil berbaring menahan sakit. Oh, ayat aku sangat dramatis. :)


Tak apalah, at least aku enjoy duduk berehat di rumah. (Sedangkan memang duduk melepak saja cuti sem berbulan-bulan). Sapa-sapa yang ada kerja kosong yang best-best, macam makan burger sambil duit masuk ke dalam akaun anda ke, bolehlah bagi link. Ada ker? Hihi..

+ _ + terima kasih sudi baca entri aku. sila komen dan jemput datang lagi. + _ +

11 comments:

Rahmad said...

sakit pinggang??

gunalah yoko yoko..hehe

izfanora said...

hahaha.. hbs dh yoko-yoko.. :P

Hati Batu said...

best apa duduk rumah...dapat online selalu..hehe

izfanora said...

lg best kalau masyukkk.. hihi..

MeIsMe said...

wahh makan burger duit masuk? macam tu bukak gerai buger la.. ari2 makan buger sambil dapat duit.. XD

missSenget said...

eh..kalo tak lempang semalam, arini bole lempang lagi la..

serius..

esok pun bole..

try laa...

:P

Hans said...

owh
saya pun ingat lagi main bola keranjang
dijatuhkan seorang budak
betul kan
masa jatuh lupa nak lempang dia
bila dah gi klinik apa semua baru ingat
hahahaha

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

izfanora said...

@melsme~ penat jugak tue kn jaga gerai.. hihi..

@miss senget~ tau r tahun dpn pun boleh. mslhnyer, xknl dh dier..

@hans~ hahaha.. lain kali wat reminder r.. kan?

iqbalhafifi said...

eh..nak tau cara tambah pendapatan dari blog, facebook dan twitter?? klik sini http://www.churpchurp.com/godribble/share/thenightrace

Bigdaddyz said...

sakit pinggang kalau kena pijak2 sedap tahu..

Abang Stalker said...

jgn le lempang..ludah sudah..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...