Friday, July 22, 2011

Segmen : Aku ingin diSkodeng Abang Stalker

Oleh kerana kerinduan (ayat poyo dan penuh kontroversi di situ) kepada abg stalker, aku join lah segmen nie. Korang pun, kalau nak ribut taufan komen datang melanda blog korang, meh join sama. Memang tak rugilah join segmen abg stalker ni. :)


Abg stalker cakap, dia nak buat baik sikit sempena Ramadhan yang bakal menjelang nie. Adakah selama ini dia berbuat jahat? Hahaha. Okay, lebih-lebih pula. Nak tepek sikit banner abg stalker yang kacak ni. Ahaks.




Kalau nak join, klik sini okay.


+ _ + terima kasih sudi baca entri aku. sila komen dan jemput datang lagi. + _ +

14 comments:

Abang Stalker said...

uish..rindu gle la ni?hahaha..bru prg x smpai 1hr. :P

nti ye cik adik.abg kne ikut turn terjah. ;)

psst**jgn rindu-rinduan,nti jd kenang-kenangan~cewaahh

rasta said...

salam ziarah...maaf rasta singgah tanpa di undang....

sambil promote webs baru rasta...
Harap sudi jadi follower rasta...

Rasta amat berbesar hati dan berterima kasih....

ayie said...

mesti bagi lebih abe stalker ni..hhee

Scya Lollita said...

wuuuuuuuuu siap2 . satg kne skodeng haaa

Cik Aish said...

hehe gud luck!

h A n Y S said...

tak nampak muka dia pon? mana nak tau dia kacak? ehekekeke.. ;p

Bigdaddyz said...

ewah bermadah berhelah yer...hehe

iKhRam said...

diskodeng ??
apakah..

nak tau jugak nie..!!

Wanie said...

hehe..dah joid dah couple abg stalker..

muhamad hanif said...

hahahah,

ni bukan rakan se *couple* ke ?



=)

cha zainol said...

selamat diterjah c:

TeAqArH said...

terjah sini dr segmen abg stalker..^_^
salam perkenalan n happy bloggin ya..^_^

iPai said...

wah rindu tuh .. hehhe

Abang Stalker said...

ipai,izfa x rindu aku lg..T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...