Wednesday, August 10, 2011

30 Bloglist Terpantas Milik Izfanora

kalau nak join, klik SINI

Mood nak join segmen menggunung tinggi. Hope sempat lah mencuba nasib.

Aku nak join segmen bro hackers nie sebab senang je dapat bloglist sampai 30 orang. So, tak lah susah-susah nak terjah blog member-member. Aku pun baru first time kat blog bro nie. Cukup dah kot ni.

Hope aku berjaya.

+ _ + terima kasih sudi baca entri aku. sila komen dan jemput datang lagi. + _ +

10 comments:

Hackers said...

anda pasti berjaya

Tukang Karut said...

viel gluck...

Syazwan Che Deraman said...

goodluck :)

Hizami Rahim said...

wah. good luck. nanti dah femes, jgn lupekan saye ye. :B

Wanie said...

ape pun tak sempat join skang ni..semoga terpilih ye :)

muhamad hanif said...

selamat ber"segmen" yaa..

L said...

ibadah sunat vs menda haram
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

Anif Abdullah| AA said...

dah start rajin ke kak?hehek

Zul Fattah said...

haha..milik aku la..

Aku DaN SeSuAtU said...

jejalan panjangkan talian sahabat..

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/30-bloglist-terpantas-milik-aku-dan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...