Sunday, December 25, 2011

Semoga Berjaya

Assalamualaikum semua rakan blogger.

Sangat lama tak beronline. Sangat sibuk dengan final project dan macam-macam dugaan lain di tempat belajar. Akhirnya, semalam, dapatlah cium bau rumah walaupun di rumah hanya berdua dengan adik lelaki aku yang sangat rapat itu. Tetapi, dia telah mempergunakan aku dengan memaksa aku memasak macam-macam makanan dari malam tadi. "Oh, nasib kau punya kakak yang baik !". Hahaha.


Berada di semester 6 sebelum praktikal adalah tempoh yang sangat kritikal bagi aku. Aku rasa sangat tertekan dengan report yang bersepah-sepah sehinggakan aku blur nak memerah otak untuk mencari ayat. Kadang-kadang, bila baca, macam sama je ayat aku tue. Ada lagi dua report yang perlu disiapkan sebelum 28hb ni. Aku kena bertungkus-lumus sebelum tempoh itu.


Doakan aku berjaya menduduki peperiksaan akhir yang dah mula menjengahkan muka. Paling sadis, first paper aku adalah pada tahun baru, 1hb Januari 2012, di mana ramai sangat member-member aku kahwin pada hari tersebut. = . =


Semoga aku berjaya mendapat degree aku tahun hadapan. Amin.


Wish me luck !


P/s: Habis exam aku nak bantai blogwalk banyak-banyak. Rindu sahabat blogger semua. Doakan yang terbaik untuk aku. Terima kasih.


+ _ + terima kasih sudi baca entri aku. sila komen dan jemput datang lagi. + _ +

11 comments:

JIJI YU said...

ud'uki binnajah

Abg Stalker said...

:)gudluck za.jgn stress tau.blk rmh tu release tension k.

semutsengal said...

gudluck akak yang baik.



AHHAHAHAHHAHA

yana lyana said...

good luck awak.. :)

Tukang Karut said...

viel gluck...

edz said...

InsyaALLAH u will pass with flying colors!

Zul Fattah said...

biase r tu.. final sem... mesti sibuk r.. apa2pun, aku doakan yg terbaik utk ko.. smoga berjaya mendapat degree..

♥ ciss peanad ♥ said...

uwaaa~
sedih pulak jadinya baca entry akak ni..
huhuhuhu~..
study rajin2 yea kak :)
good luck utk final exm nti ^^
misyu!

Apik Pehe said...

gudluck yer..belajar molek

Firdaus® said...

chayok2 saudari =)

LadyBird said...

gabate kudasai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...