Thursday, June 12, 2014

Photoshoot Murah, Cantik dan Berbaloi


Assalamualaikum. Bertemu lagi kita dengan cerita yang dah nak basi. Kalau kat instagram dengan facebook tu, memang ramai dah tau. Blog ni macam anak tiri pula, lambat sikit nak share. Hahaha. Aku dah semakin ke laut bab menaip mengarang cerita ni.

Bila kali pertama aku tahu pasal outdoor photoshoot? Haruslah masa aku kahwin (SINI dan SINI). Bila pula kali pertama aku tahu pasal studio photoshoot? Adalah lebih kurang 2 tahun lepas, yang mana dari situlah aku kenal rakan blogger yang selama ni tak pernah kenal, tapi, kerana Allah, ukhwah itu alhamdulillah kekal hingga hari ini. Geng kereta putih namanya, Yaya, Mila, Nory dan Ida. (SINI)

1 Jun lepas, aku dengan family in law berkesempatan untuk buat outdoor photoshoot. Promo sebenarnya untuk bulan Mei, tapi disebabkan tak dapat nak kumpul semua, terpaksa tunda. Nasib baik photographer okay dan still bagi harga promo sebab dah booking dan bayar deposit. Harga memang murah, RM99 saja.


Kami pakai baju tema warna peach. Dengan kisah sehari sebelum baru mencari baju untuk Darwish. Nasib baik baju warna tu untuk dia, ada sale lagi kat Jusco. Tapi, kalau baju lelaki, sale macam mana pun, still melambung juga harga dia. =.=‘ Demi photoshoot, mama relakan duit ayah keluar. Hahahaha.





Gambar banyak, tapi kalau aku tepek semua kau muntah pula. Huhu. Siapa yang tengah cari photographer dengan pakej harga yang berbaloi, boleh contact mereka ni ye. Sebelum puasa atau raya nanti dorang ada buat promo untuk shoot kat studio. So, korang yang berminat boleh terjah. Untuk wedding pun boleh. Senang cerita, apa-apa event pun boleh.

Facebook : Puteri Feen



+ _ + terima kasih sudi baca entri aku. sila komen dan jemput datang lagi. + _ +

23 comments:

dayang rosmieyatie said...

wow! harga promo ke harga tetap ni? heee

Chekgu Azrine said...

Alahai sportinnya family berphotoshoot..comel semua

Mila Ahmad said...

Manis gilaaaaa darwish senyum gitu..melting mama mila tau auwwwwww awak ni sweet gila laaaaaa

CikNaa said...

wah syoknya 1 family atok nenek pn join..

Cik Puan Rara said...

hoi.pendek nya entry.xpuas baca!

Rina Ellisa said...

waaa 1 family shoot.. Nice :)

Zul Fattah said...

perghh.. happy family ever..

ALONG SURI DAHLILAH said...

ciut btl bdk ni, klu along jmp along gigit pipi die.... geram.. selalu along gigit pipi anak sedara...

amal said...

wah best2. sporting semuanya!

Nory Zoulkefle said...

Omeyyynya darwishh..

Ismi Ana said...

Ala..sikitnye gamba. Cantik sgt waner ni. Soft gitu! Darwish plg tak tahan. Omeyyy!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

santek sume pakai merah..

Ann said...

woww...sportingnye semua...harga terbaik..gmbr cantik!

best2:)

umie shahidah said...

best nyeee.. gmbr 1st tu cantek...
nasib darwish pndi nk tgk cmera.. klu x.. gmbr kelaut nak oii

cik violet said...

Murah & cantik gamboo.

Comel darwish :)

sarahhernyzar said...

Sonoknya berphotoshoot.. Am counting to the day nak buat outdoor photoshoot.. Owh doakan lah ia berjalan lancar... Hikhikhik.. Rindu nak posing posing katanya.. Hahaha..

Ym.Bundle said...

pergh..baju sepesen..ade sponsor ke? hahaha

Titisan Hujan said...

ala..bez nya.fmly in law sgt sporting!!

bpe bln dh bby??ketinggalan zmn dh nih

::EIDA:: said...

wah wah wahhh darwishh senyum laaa.. suka posing eh eh hikhikhik

Masya said...

meriahnya satu family photoshoot ... ayah pun sporting ... alah² comeynya darwish.. teringin sangat nak buat mcm ni.. lama dah kot x photoshoot...

Elya Roza said...

best nye dapat buat photoshoot ramai2 mcm ni,..hehe

Mr.Superman said...

alolo..yg last tu paling win. senyum manis sebijik mak dia wlpn darwish banyak ikut bpk :D

Mr.Superman said...

alolo..yg last tu paling win. senyum manis sebijik mak dia wlpn darwish banyak ikut bpk :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...