Wednesday, December 3, 2014

Photoprint Murah dan Cantik dari Photobook Worldwide

Assalamualaikum Disember. Pejam celik pejam celik 2014 dah nak berlalu. 2015 akan menjengahkan cabaran dan dugaan yang lebih hebat, maka bersiap sedialah.

Ini cerita tengah bulan November. Kisah pasal aku terkocoh-kocoh masukkan gambar mana yang nak diprint oleh Photobook Worldwide. Beli voucher dah lama, tapi nak siap masukkan, pilih gambar semua punyalah malas, punyalah macam siput buat kerja. Akhirnya, sehari sebelum tamat voucher, siaplah menghantar print.

Serius, murah dan cantik hasil photoprint ni. Kebetulan, masa aku beli voucher, harga dia RM20 untuk 100 keping ! Tambah RM10 untuk kos penghantaran. Total hanyalah RM30 sahaja ! Berbaloi sangat sebab sambil makan cekodok kau boleh pilih-pilih gambar (ini tipu sebab aku pilih gambar dengan stress sebab last minute punya kerja).

Lepas dah hantar semua, tunggulah dalam seminggu, parcel pun tiba. Cantik gambar-gambar ni. Satu tip, make sure gambar yang dipilih tu terang. Sebab print, dia macam gelap sikit. Pe pun, still terbaik ! 



+ _ + terima kasih sudi baca entri aku. sila komen dan jemput datang lagi. + _ +

4 comments:

Aeen said...

kite pun pernah print gambar photobook ni..mmg berbaloi...print 200keping..still murah lagi...

::EIDA:: said...

Ida nye pb kelaut dalam hahahahahaha

Dhiera nadhirah said...

pernah gak print photobook dari photobook malaysia la tapi.

senang nk simpan sebab tak makan space besar sgt.

merahitujambu said...

wah mcm menarik je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...