Wednesday, February 10, 2016

Review : Jus Qhaleefa

Assalamualaikum semua. Kali ni aku nak review satu produk makanan tambahan untuk isteri khususnya. Ehem. Sejak dah kahwin ni macam-macam produk kesihatan aku try. Hahaha. Asalkan sesuai apa salahnya.

PRODUK : JUS QHALEEFA


Jus untuk dalaman wanita yang sesuai untuk semua peringkat umur. Tetapi, mengikut bahan-bahannya, ia sangat sesuai untuk menghangatkan lagi hubungan suami isteri. Ehem ehem. :p

KEISTIMEWAAN PRODUK


Mereka yang menjual jus ini bukan sekadar menjual produk sahaja tetapi mereka turut sertakan petua lama (mengikut masalah yang pelanggan alami) untuk pelanggan amalkan sekali bersama jus untuk kesan yang optimum. Petua yang diberi termasuklah senaman ataupun amalan herba harian.

Sebagai contoh, bagi pelanggan yang bersalin secara pembedahan atau c-ser, kebiasaan mengalami masalah kurang kemutan, mereka akan sertakan cara-cara mengamalkan senaman kegel dan amalan meminum jus kunyit.

Nampak tak yang pihak pengeluar bukan semata nak kaut keuntungan tetapi juga mahukan yang terbaik buat pelanggan mereka. Terbaik !

KHASIAT PRODUK

  • Mengandungi ekstrak PINANG MUDA yang berhasil memberikan keputusan pantas (fast result) untuk mengetatkan saluran vagina. SALURAN VAGINA dan bukan hanya di pintu faraj.
  • Berhasil memberikan rangsangan yang hebat pada wanita dan meningkatkan daya sensitif apabila dirangsang suami. Boleh menghangatkan lagi hubungan apabila bersama.
  • Bagi masalah keputihan, di dalam jus terdapat KUNYIT yang bertindak sebagai antiseptik untuk membunuh fungus dan bakteria yang menyebabkan keputihan.
  • Mengandungi ekstra DELIMA dan MANGGIS yang berfungsi sebagai agen anti oksidan untuk mengelakkan kulit menggelebeh, menghilangkan jerawat, memudarkan parut jerawat dan mengelakkan payudara kendur.
  • Bertindak sebagai anti kanser kerana disebatikan juga oleh khasiat APRICOT dan ACAI BERRY.
  • PALING UTAMA, adunan kesemua bahan ini dilengkapi dengan khasiat HABATUSSAUDA, yang mana ianya adalah makanan sunnah dan digelar "ubat segala penyakit kecuali mati".

MANFAAT LAIN
  • Menghilangkan bau badanjika toksid berkurangan, bau badan akan mula hilang.
  • Berhasil juga untuk menurunkan berat badan, kerana mengandungi bahan sebagai agen pembuang lemak seperti:
    • Teh hijau - sangat bagus untuk mengeluarkan toksid yang tersumbat dalam tubuh serta melancarkan peredaran darah dan mempercepat proses penurunan berat badan.
    • Garcinia cambogia - bertindak sebagai pembakar lemak dan penahan selera makan.
    • Fat burner (garcinia cambogbia) dan ada perlawasan toksid iaitu (green tea).

CARA PENGAMBILAN

Mereka akan guide cara pengambilan berdasarkan petua yang diberi bersama.

1 SUDU SEHARI sekiranya diamalkan bersama petua.

2 SUDU PAGI 2 SUDU MALAM sekiranya tidak mengamalkan petua.

Ambil ketika perut kosong. Tidak perlu ambil ketika sedang haid.

PENTING ! TIDAK BOLEH DIAMBIL OLEH WANITA MENGANDUNG 


KETERANGAN LANJUT

PROMOSI !!!


RM 69.90 harga asal
Harga promosi SEBOTOL RM 60.00

DUA botol RM 110.00
TIGA botol RM 150.00

FACEBOOK




INSTAGRAM


WHATAPPS / MESEJ

0 1 9 - 6 9 3 9 1 2 4



+ _ + terima kasih sudi baca entri aku. sila komen dan jemput datang lagi. + _ +

2 comments:

Zul Fattah said...

buat bisnes ni ke skadar review ja?

boleh la, kalau mintak tolong review produk sy jugak.. huhu

Nabila Syifa said...

Mkn keh jd maca dlm gambar je?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...